Gå videre til innhold

Hva sier våre kunder

04-2022 Terje Fernås v/Follo Import
Jeg har drevet egne firmaer ( 3stk.) siden 1977 innen båt og bil med reparasjoner, import, kjøp og salg m.m. Har også fagbrev fra 1976 som mekaniker.
Jeg har i min fartstid møtt veldig mange mennesker !
Men jeg har IKKE møtt mange som deg !!
Sjelden kundevennlighet,pålitelighet og masse kunnskap... 

Tusen takk !

06-2021 John Hammersgård

Første gang jeg handler her, og du verden for en service. Omgående forsendelse. Ble ringt opp og ble forklart flere ting jeg ikke ville kommet på selv. Hadde og bestilt og betalt for noe jeg ikke trengte,ble spurt om hva jeg skulle med den ? Fikk forklart at jeg ikke trengte denne og penger tilbake omgående uten noen spørsmål. Kjempe greit sted å handle, blir ikke siste gang. Det er helt sikkert.
V
armer montert og prøvd, fungerer veldig bra og jeg er veldig fornøyd. Kjøpte en TTDA45-M

02-2021 Bjørn Longnes
Kjøpte 4kw 03.02.2021 og fikk den levert etter 2 dager. Montert den i båten i motorrommet og den er meget stillegående Dieselpumpen er montert rett under salongen direkte tilkoblet dieseltanken, og den høres ikke. Enkelt betjeningspanel som er lett å forstå. Kan virkelig anbefales.

07-2020 Lars Ove Loraas
Takker for fantastisk service når vi kom til regnvåte Stavanger med defekt dieselvarmer. Deler ble umiddelbart bestilt og levert neste dag. Noen timere senere samme dag, var feilen utbedret og vi kunne igjen nyte båtlivet tross regn.
Meget proff service og et hyggelig møte med en serviceminded bedrift.

03-2020 Ronnie André
Veldig god service! Hjalp meg med deler både på chat og telefon. Sendte varene samme dagen. Anbefaler Norsk Diesel Varme😊

03-2020 Tom Aleksander Wiger
Super service og veldig fornøyd med 5kw dieselvarmer jeg kjøpte. 👍

11-2019 Raymond Abrahamsen
Veldig god service og hyggelig betjening😊👍

09-2019 Frank Molaug Bolme
Kjempe Greier! Hadde kjøpt meg "kinavarmer" på egenhånd og trengte info og deler til montering. Fikk strålende service, instruks til montering og nøyaktig de delene jeg trengte.

08-2019 Bent Arne Blegen:
Fått installert 3 kW varmer som skal holde oss tempererte gjennom vinteren. Kanon service og innstilling fra Trond-Rune! Dette blir bra! 🙂👍

07-2019 Sven Helge Lian
Kjempe service, den gamle varmeren som var 35år var ferdig😧 Den nye som ble montert var veldig stillegående👍